Despre noi

Cu o experiență de câțiva ani în domeniul închirierilor și o bogată expertiză în Cluj-Napoca, ne propunem să fim abordabili și pregătiți să vă punem la dispozitie apartamente in regim hotelier chiar in inima orasului.

Avem o gamă largă de apartamente și studiouri într-o varietate de locații bune din jurul pietei centrale, alese pentru a oferi o combinație de valoare pentru bani și ușurință de conectare cu centrul Clujului și imprejurimile lui.

Toate apartamentele noastre sunt bine poziționate, oferindu-vă un acces convenabil la universul imens al Clujului și o conexiune ușoară la centrul său vibrant. Sunt dotate standard cu bucătărie și baie privată. Sunt toate gata de utilizare, astfel încât să te poți simți ca acasă din momentul în care deschizi ușa.

Image module

Atmosfera unor

apartamente de lux

Ne gasesti in inima orasului Cluj-Napoca, acolo unde te vei bucura de fiecare moment

DESIGNUL PERFECT

Interior modern si șic

cu o impresie de neuitat

Scopul nostru este să vă ajutăm să economisiți bani în spațiul de cazare, pentru a putea beneficia cat mai mult de șederea dvs. în acest oraș incredibil!

ALEGE CONFORTUL

Tehnologii înalte

însoțite de un design ecologic

Apartamentele noastre de vacanță și proprietățile de închiriat sunt complet mobilate, de sine stătătoare și toate includ băi private.

Executive

Rides

Iti punem la dispozitie transportul de lux, fie ca ai nevoie de transfer la aeroport sau te grabesti sa ajungi de la un business meet-ing la altul.

Image module
Transfer rapid si benefic
Scapa de stres si lasa totul in seama noastra
  • Transfer rapid la si de la aeroport.
  • Turul orasului Cluj-Napoca.
  • Deplasari la cerere indiferent de locatie sau ora.

Ce spun clientii nostri?

Parerile si sugestiile voastre ne ajuta de fiecare data.

RoxanaAshleyTroy
“Great location, great apartment, great host. Totally recommend this place!”
Roxana
Romania
“The apartment is located right in the heart of Cluj, everything is within walking distance. The place was very clean and nicely decorated and also the host was very helpful with everything. There were no issues. I would stay again.”
Ashley
United Kingdom
“Dan, the host, communicated in a very punctual manner and was there when I arrived to show the beautiful apartment in person. He was very polite, extremely professional, and hospitable. This apartment is situated directly in the middle of the city center and walking distance to almost everything you need to visit. LOCATION LOCATION LOCATION! Highly recommend Bujole the restaurant next door, and can't say enough how well decorated and amazing the apartment was.”
Troy
USA

LOCALIZARE

Unde ne gasesti?

Apartamentele NUX sunt localizate in centrul orasului Cluj-Napoca

Piata Unirii nr.14, Cluj-Napoca
nuxliving@gmail.com

+4 0730 468 668
+40 735 520 216